Over ons

Al meer dan 30 jaar ervaring
in laadoplossingen

Uw full-service partner,
van aankoop tot totale dienst na verkoop

Loading Equipment Services Europe NV is sinds 1990 uitgegroeid tot een full-service partner in laad- en veiligheidsoplossingen voor liquid bulk terminal operators. Onze ondersteuning start bij de aankoop en verkoop van laadapparatuur, zoals laad- en losarmen, klaptrappen en valbeveiliging, breakaway koppelingen en dry-disconnect koppelingen maar eindigt daar niet. Onze nadruk ligt in de eerste plaats op een totale dienst naverkoop voor onze klanten, gaande van installatie tot beveiliging, revisies, onderhoud en reparaties.

Om de objectiviteit van onze dienstverlening en advies te vrijwaren, kiezen we er resoluut voor om geen fabrikant te worden, alsook om niet afhankelijk te zijn van slechts één leverancier. Bijgevolg bezit ons team de kennis en capaciteiten om uiteenlopende toestellen en merken in de sector te bedienen. Daarnaast kunnen we dankzij onze ideale ligging snel interventies uitvoeren bij onze klanten, ter plaatse of in onze goed uitgebouwde werkplaats. Tot slot garanderen wij competitieve voorstellen voor de levering van laadinstallaties van hoge kwaliteit, doorgaans met een korte leveringstermijn en steeds met een focus op veiligheid en efficiëntie.

Loading Equipment
Loading Equipment
Loading Equipment
Loading Equipment

Onze waarden

Direct en duidelijk contact

U kunt steeds rekenen op ons professionele team voor het beantwoorden van vragen, verstrekken van informatie of het plannen van een afspraak. Wij staan klaar om u bij elke stap van het proces te begeleiden, van het vaststellen van uw behoefte en de oplossing daarvoor tot het inspelen op vragen of problemen achteraf.

Ervaring

Loading Equipment Services NV is al meer dan 30 jaar actief. Door deze langdurige ervaring en expertise kunnen we op maat gemaakte oplossingen bieden voor liquid bulk terminal operators in verschillende sectoren. U kunt 100% vertrouwen op onze kennis en ons bewezen trackrecord om uw laadprocessen te optimaliseren.

Snelle service

Wij streven steeds naar een vlotte service. Of het nu gaat over de aankoop van nieuwe laadapparatuur, het plannen van onderhoud of het verhelpen van storingen: ons team staat altijd paraat om snel te handelen en oplossingen te bieden die voldoen aan uw vereisten. Onze ideale ligging, snelle levertijden en uitgebreide werkplaats dragen hieraan bij.

Onafhankelijkheid

Omdat wij niet verbonden zijn aan één leverancier, zijn we bekend met apparatuur van uiteenlopende merken. Dat wil zeggen dat we uw verkozen model of merk altijd kunnen installeren en onderhouden. Daardoor kunnen we ook competitieve voorstellen doen van laadapparatuur van de hoogste kwaliteit met de meest voordelige leveringstermijnen.

Loading Equipment
Services Europe

Industrieterrein Krekelenberg

Tunnelweg 14

2845 Niel Belgium

Tel. +32 (0)3.844.25.29

info@loadingequipment.com