Service

Loading Equipment Services Europe NV staat tot uw dienst

Service

Wij verkopen niet alleen:
wij ontzorgen

Bij Loading Equipment Services Europe gaan we verder dan de aankoop en verkoop van de laadapparatuur die u nodig heeft. Na de installatie staan we ook permanent tot uw beschikking als allround service partner. Dat wil zeggen dat u op ons kunt rekenen voor controles, onderhoud, revisies en herstellingen, zowel op locatie als in onze goed voorziene werkplaats. Dat geldt ook voor appartuur van fabrikanten die we niet zelf geïnstalleerd hebben.

Loading Equipment Services Europe

Inspecties, onderhoud en herstellingen

U kunt op ons rekenen voor inspecties, onderhoud en herstellingen van al uw laad- en veiligheidsapparatuur. Onze ervaren service engineers zijn bevoegd om mechanische, hydraulische en pneumatische werken uit te voeren aan uiteenlopende apparaturen en merken. Naast deze werken kunnen we ook in nauwe samenspraak met u een beheer van de nodige originele wisselstukken uitbouwen.

Hiervoor bieden we onderhoudscontracten aan. Deze contracten kunnen ook voorzien worden van een 24/7 service: zo staan we onmiddellijk tot uw beschikking wanneer er zich een noodsituatie voordoet. Dankzij onze centrale ligging, kunnen we altijd snel aan de slag om u te voorzien van een oplossing. Uiteraard worden al onze werken geborgd door ons VCA veiligheidscertificaat.

Loading Equipment Services Europe

Montage

Om een optimale functionaliteit en veiligheid van onze hoogwaardige laadoplossingen en valbeveiligingsapparatuur te garanderen, bieden we ook professionele installatiediensten aan. Ons ervaren team van technici staat klaar om nauwkeurig en efficiënt de installatie van de apparatuur te verzorgen, rekening houdend met de specifieke behoeften van elke locatie.

Of het nu gaat om het monteren van veiligheidskooien, het installeren van klaptrappen of het plaatsen van laadarmen of toegangsbordessen: wij maken de belofte dat dit steeds volgens de vereisten van de fabrikant verloopt, waardoor een perfecte werking een zekerheid is. En onze expertise strekt zich uit over uiteenlopende sectoren, zoals de petrochemie, olie- en gasindustrie, voedingsindustrie, tank cleaning services, scheepsvaart en meer.

Loading Equipment Services Europe

Revisie en ombouw

Totale revisies, ombouw of aanpassingen van bestaande installaties, inclusief laswerken, kunnen gebeuren in onze goed uitgeruste werkplaats in Niel. Enkele voorbeelden van dergelijke werken zijn het toevoegen van pneumatische sturing op bestaande klaptrappen en laadarmen, het toevoegen of aanpassen van veiligheidskooien op klaptrappen, laadarmen voorzien van conussen met rubberbekleding enz.

Ons team kan deze service voorzien voor alle merken van laad- en valbeveiligingsapparatuur, aangezien wij niet exclusief werken met één leverancier. Alle werken die we uitvoeren worden uiteraard steeds geborgd door ons VCA veiligheidscertificaat.

Loading Equipment
Loading Equipment
Loading Equipment
Loading Equipment
Loading Equipment
Loading Equipment
Loading Equipment
Loading Equipment
Loading Equipment
Loading Equipment
Loading Equipment

Loading Equipment
Services Europe

Industrieterrein Krekelenberg

Tunnelweg 14

2845 Niel Belgium

Tel. +32 (0)3.844.25.29

info@loadingequipment.com