Veiligheid

Veiligheid staat voorop bij
Loading Equipment Services NV

Valbeveiliging, collectieve beveiliging
en een veilige werkomgeving

We beseffen maar al te goed dat werken in onze sector en in het bijzonder op hoogte de nodige risico’s met zich meebrengt. Om die reden staat veiligheid steeds op de eerste plaats en zijn we zeer toegewijd aan het creëren van een veilige werkomgeving, zowel voor onze klanten als voor onze eigen medewerkers.

Dat doen we met de producten die we aanbieden of op maat kunnen toevoegen of aanpassen bij bestaande apparatuur, zoals breakaway koppelingen, veiligheidskooien, beveiligde mobiele toegangsbordessen, klaptrappen, hekken en meer. Die voldoen allemaal aan de strengste CE veiligheidsnormen, waardoor u en uw medewerkers zonder problemen aan de slag kunnen.

Daarnaast schenken we ook bijzondere aandacht aan veiligheid van onze eigen medewerkers. We volgen vaste protocollen, maken ons team bewust van de risico’s en de juiste maatregelen om ongevallen te voorkomen en gebruiken de correcte beschermende persoonlijke beschermingsmiddelen en materialen. Dat alles staat ook zwart op wit in ons VCA veiligheidscertificaat, waardoor alle werken die we uitvoeren, geborgd worden.

Loading Equipment
Loading Equipment
Loading Equipment
Loading Equipment

Loading Equipment
Services Europe

Industrieterrein Krekelenberg

Tunnelweg 14

2845 Niel Belgium

Tel. +32 (0)3.844.25.29

info@loadingequipment.com